Potěhy 72
+420 775 317 958
info@naspychare.cz

Jídelní lístek

Hospůdka Na Špýchaře

U všech jídel je uvedena váha masa v syrovém stavu. Jednotná cena hlavního jídla s polévkou 100 Kč. Objednávku odešlete nejpozději do 18:00 předchozího dne. Prosíme, uveďte Vaše telefonní číslo a zašlete na pokykh@seznam.cz, mobil: +420 775 317 958. Seznam alergenů naleznete ZDE.

Jidelni_listek_13_2024 Stáhnout  

Pondělí 13.1.

0,33l Hovězí vývar se zeleninou a kapáním

  1.  

  1. 150g Vepřova játra na cibulce, dušená rýže
  2. 150g Segedínský vepřový guláš, houskový knedlík
  3. 150g Mletý řízek, vařený brambor
  4. 350g Zeleninové lečo, chléb
  1.  

Úterý 14.1.

0,33l Hrachová polévka s párkem

  1.  

  1. 150g Zapečené fleky s uzeným masem, znojemská okurka
  2. 150g Holandský mletý řízek se sýrem, šlehaná bramborová kaše s máslem
  3. 150g Balkánské vepřové žebírko, dušená rýže
  4. 350g Pikantní houbový guláš, čerstvý chléb
  1.  

Středa 15.1.

0,33l Hrstková polévka

  1.  

  1. 150g Vepřové kostky po orientálsku, houskový knedlík
  2. 250g Babiččino kuře, nudle
  3. 150g Vepřové nudličky švej-žužu, dušená rýže
  4. 350g Zeleninové lasagne se sýrem a bešamelem
  1.  

Čtvrtek 16.1.

0,33l Boršč

  1.  

  1. 150g Vepřové kostky na slanině, dušená rýže
  2. 150g Vepřové výpečky, bramborový knedlík, dušený špenát
  3. 350g Penne s kuřecím masem, pórkem, karotkou a smetanou
  4. 350g Široké nudle s mákem, máslo, cukr
  1.  

Pátek 17.1.

0,33l Krupicová polévka se zeleninou a vejci

  1.  

  1. 150g Pivovarský vepřový paprikáš, těstoviny kolínka
  2. 150g Kuřecí nudličky s paprikou a rajčaty, dušená rýže
  3. 350g Smažený kuřecí řízek, bramborová kaše
  4. 350g Brokolice se sýrovou omáčkou, vařený brambor
  1.  


Pondělí 20.1.

0,33l Hovězí vývar se zeleninou a těstovinou

  1.  

  1. 150g Vepřové kostky na černém pivu a kořenové zelenině, vařený brambor
  2. 150g Maďarský hovězí guláš, houskový knedlík
  3. 150g Kuřecí prsíčka s houbovou omáčkou, dušená rýže
  4. 350g Květák jako mozeček, vařený brambor
  1.  

Úterý 21.1.

0,33l Mexická fazolová polévka

  1.  

  1. 150g Vepřová játra na slanině, dušená rýže
  2. 150g Smažený karbanátek, šlehaná bramborová kaše, znojemská okurka
  3. 150g Krůtí soté s cukrovým hráškem, těstoviny penne
  4. 350g Brokolicové placičky, šlehaná bramborová kaše s máslem
  1.  

Středa 22.1.

0,33l Hovězí vývar se zeleninou a játrovou zavářkou

  1.  

  1. 150g Vepřový plátek s hořčičnou omáčkou, dušená rýže
  2. 250g Kuřecí stehno na másle, vařený brambor
  3. 150g Kuřecí nudličky s omáčkou sweet and sour, skleněné nudle
  4. 350g Zeleninový salát s balkánským sýrem
  1.  

Čtvrtek 23.1.

0,33l Gulášová polévka

  1.  

  1. 150g Cikánské hovězí kostky, dušená rýže
  2. 150g Moravský vepřový vrabec, bramborový knedlík, dušené zelí
  3. 350g Penne s kuřecím masem, smetanou a zeleninou
  4. 350g Šišky s mákem
  1.  

Pátek 24.1.

0,33l Zeleninová polévka

  1.  

  1. 150g Hovězí vařené, rajská omáčka, houskový knedlík
  2. 150g Smažený duo řízečky, bramborová kaše
  3. 350g Noky s grilovaným kuřecím masem a sýrovou omáčkou
  4. 350g Bramborové noky se sýrovou omáčkou
  1.